Miért éppen OurVision?

A(z) (két)évente megrendezésre kerülő Eurovíziós produkciók - köztük az Eurovíziós Dalfesztivál, a Junior Eurovíziós Dalfesztivál, a Fiatal Zenészek Eurovíziója, a Eurovision Young Dancers és 2017-től az Eurovíziós Kórusverseny - mindenkié.

Ezért is hoztunk létre egy olyan sorozatot, amely mindenkihez szól, mindenkinek készül, és egy kicsivel többet mutat meg a produkciók hátteréről, az egyes nemzetek felkészüléséből a versenyekkel kapcsolatosan, és nem csupán abban a pár hétben, amikor amúgy is sokat beszélünk róluk: műsorainkkal egész évben mozgásban tartjuk az Eurovíziós eseményket - mindezt tényszerűen, mégis szórakoztató formában.

Míg a 3 perces hírösszefoglalókkal a legfontosabb hazai és nemzetközi történésekre igyekszünk fókuszálni, addig az OurVision hosszabb adásait az események hátterének szenteljük.

Az egyedülálló formátumról

Műsorunk tervezésekor végigtekintettünk a hazai és nemzetközi televíziós piacokon, és megnéztük, milyen tartalmak és hogyan foglalkoznak az Eurovíziós Hálózat élő közvetítéseivel, különféle eseményeivel és szórakoztató tartalmaival. Úgy találtuk, az OurVision egy egyedülálló formátumban valósítja meg jelenleg az Európai Műsorszolgáltatók Egyesületének élő programjainak beszámolóit.

Műsoraink munkatársai

Faragó Péter György

műsorvezető, producer

Madura Máté

OurVision FM társműsorvezető, szerkesztő

Baranyi Ágnes

operatőr
Bollók Máté

Bollók Máté

operatőr (Budapest)

Lőwinger Zoltán Mihály

operatőr (Dunaújváros)

OurVision webmaster

error: