Pápai Joci (fotó - Kaszner Nikolett)

A DAL – Pápai Joci új, Eurovízió-élményes videóklippel érkezett

Magyarország 2017-es Eurovíziós indulója, Pápai Joci vadonatúj számát és a hozzá készült videóklippet is láthattuk a héten, melyben tavalyi, kijevi élményeit is viszontláthatjuk.

A Dal 2017 győztese, a Petőfi Zenei Díj – 2018 év dala díjazottja, az Akusztik meghívott előadója egy rendkívül szép emléket állított életének, pályafutásának eddigi csúcspontjairól. A Kirakós című számban belefoglalta az Ukrajnában rendezett verseny legfontosabb pillanatait, de az Eurovíziós Dalfesztivál közvetítésében bemutatott képeslapjából is láthatunk részleteket új számának videós feldolgozásában.

Pápai Joci Magyarország 15. Eurovíziós résztvevője volt 2017-ben, a kijevi Eurovíziós Dalfesztiválon; a versenyen a második legjobb eredménnyel, 231 ponttal jutott a döntőben, majd a szombati fordulóban 200 ponttal a 8. helyen zárt; ez nem csupán az eddigi harmadik legjobb eredmény a döntőben elért helyezések tekintetében, hanem országos szinten a legmagasabb pontszám, amit a kontinensviadalon elért versenyszámunk. Az előadó Origo című számával indult a keleti szomszédunk által 2017-ben lebonyolított dalversenyen.

További videók

Forrás: OurVision Produckió, MTVA
Fotó: Kaszner Nikolett / MTVA Sajtóosztály

Mondd el véleményedet!

error: